Barça

Un bon test per començar

Champions League femenina. El Barça comença el seu camí a Europa contra el campió italià, un rival amb molt nom i en ple creixement però encara inexpert en la competició (20.30 h)

El nom ja espanta. La Juventus encara no està al nivell dels grans equips europeus perquè l’aposta del club pel futbol femení és encara molt recent, però acostumat a enfrontar-se a rivals semidesconeguts en les primeres fases de la competició, la diferència enguany és abismal.

El Barça és favorit, però és conscient també que haurà de suar després que el sorteig no l’afavorís. “El de la Juventus és un projecte nou i l’any passat ja va caure en la primera eliminatòria; per tant, és normal que se’ns posi l’etiqueta de favorits. Tot i això, partir com a favorit no et garanteix res”, explicava en la roda de premsa el tècnic Lluís Cortés, que per al partit d’anada d’aquest vespre (20.30 h, Barça TV) continuarà sense poder disposar de Martens, Vicky Losada ni la portera suplent Tajonar. Però les baixes també seran un hàndicap per a la Juventus, que té lesionada la seva gran estrella, la davantera Bonansea. La davantera torinesa va ser operada a finals d’agost després de trencar-se el cinquè metatarsià del peu esquerre en un amistós contra el PSG i no podrà ajudar el seu equip en el debut de la temporada. I és que el duel contra el Barça serà el primer partit oficial del curs de la Juventus, que no comença la lliga fins dissabte que ve. “Segur que han preparat molt bé aquest partit al llarg de tot l’estiu, no crec que nosaltres tinguem més ritme”, va dir en la prèvia Jenni Hermoso, que, després de ser suplent dissabte en la lliga per culpa d’unes molèsties, podria liderar l’atac blaugrana.

ABSÈNCIA

Martens i Bonansea, les millors de cada equip, són baixa per lesió
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)