Barça

Josep Vives: “No hi ha cap esquerda entre Messi i el club”

Reacció a l’entrevista. El portaveu del Barça assegura que no veuen cap “pols” del capità i líder cap a la junta directiva durant la presentació dels resultats de l’Observatori Blaugrana

El portaveu del FC Barcelona, Josep Vives, ha valorat l’entrevista que Leo Messi ha concedit al diari Sport on es qüestiona si el club havia fet tot el possible per fitxar Neymar i on es mostra ambigu respecte la seva continuïtat per primer cop. Per Vives, els missatges llençats per l’argentí no són cap toc d’atenció cap al club ni el president Bartomeu. “No hi ha esquerda entre Messi i el club. Diu que volia que vingués, i també du que no sap si s’ha fet el possible perquè és cert, Messi no estava en la negociació, per això ho diu, i també diu que el PSG ho va posar molt difícil. La veritat és que el club va fer el possible i la realitat és que finalment no es va poder produir. No hi ha cap falta de confiança.”, ha dit.

El portaveu ha insistit en que no veuen cap “pols” de Messi al club, tot el contrari, ha lloat la honestedat amb que l’argentí s’ha expressat en l’entrevista. Sobre el futur, diu que vol seguir perquè el Barça és casa seva però que també vol “guanyar”, Vives considera que Messi simplement s’alinea amb el desig dels socis. “És un missatge d’ambició que ens agrada. I ens l’hauríem d’exigir tots. Per això el club reforça cada any la seva plantilla.”.

El portaveu del Barça ha fet aquestes declaracions en el marc de la presentació dels resultats de l’últim Observatori Blaugrana, l’enquesta que el club fa cada semestre. L’estudi està fet mitjançant una enquesta realitzada a un miler de socis, residents a l’estat espanyol, entre els dies 30 de juliol i 5 d’agost del 2019 i a un miler de seguidors, residents a Catalunya en dues tongades entre els dies 30 de juliol i 23 d’agost. Les conclusions són que el grau de satisfacció dels socis en relació al club se situa en un 7,3 sobre 10. L’Observatori Blaugrana també certifica que els socis estan molt satisfets amb l’aposta pel futbol femení, que cada cop té més coneixement i que aquesta temporada hi ha moltíssima il·lusió i grans expectatives. Pel que fa als objectius prioritaris, els socis i seguidors prioritzen guanyar-ho tot per davant de jugar bé, que en l’anterior enquesta era el principal objectiu. La conclusió, segons Josep Vives, és que els socis i seguidors ho volen guanyar tot però fent-ho a través d’un futbol atractiu, amb l’estil del Barça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)