Barça

L’Atlético perd el primer partit

1a divisió. Martin Odegaard i Nacho Monreal signen, per a la Real Sociedad, els gols que decideixen el partit inaugural del nou Anoeta

R. SOCIEDAD 2 AT. MADRID 0

REAL SOCIEDAD:Moyá; Zaldua, Aritz, Llorente, Monreal; Zubeldia, Merino (Zurutuza, 82’), Odegaard; Portu (Januzaj, 82’), Isak (Willian José, 73’) i Oyarzabal.AT. MADRID:Oblak (Adán, 65’); Tripier, Giménez, Savic, Lodi; Saúl, Lemar (Marcos Llorente, 46’), Koke, Joao Felix (Correa, 55’); Vitolo i Diego Costa.GOLS:1-0 (57’) Odegaard. 2-0 (60’) Monreal.ÀRBITRE:Mateu Lahoz (valencià). Targetes grogues a Zubeldia, Trippier i Diego Costa.PÚBLIC:34.319 espectadors al nou Anoeta, récord d’assistència.

La Real Sociedad va superar l’Atlético de Madrid amb solvència i li va fer perdre el primer partit de la temporada, en l’estrena del nou Anoeta, que va registrar una entrada històrica. Els donostiarres van dominar clarament la primera meitat. De fet, va ser estrany que s’arribés al descans sense gols. Oyarzabal va disposar de dues clares ocasions de les que no acostuma a perdonar.

L’Atlético va contestar just en la arrencada de la segona meitat, però la seva reacció va ser tallada per l’equip d’Alguacil, amb dos gols seguits, signats per Martin Odegaard i Nacho Monreal, que van fer inútil l’esforç final dels de Simeone. Oblak va ser substituït després de rebre un fort cop de pilota en la jugada del segon gol de la Real.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)