Barça

L’Inter arrenca amb crèdit

L’altre partit del grup. L’equip ‘neroazzurro’ rep l’Slavia de Praga a Milà després d’un començament de temporada incontestable, en què ha guanyat els tres primers partits de lliga

Nou punts de nou. Set gols a favor i només un en contra en les tres primeres jornades de lliga i les bases imposades d’un equip d’Antonio Conte que ha aterrat a l’Inter de Milà per mirar de retornar les aspiracions més ambicioses a un club que la temporada passada també va quedar enquadrat en el grup del Barça i va acabar fora dels vuitens de final.

Ara sota la direcció del tècnic de Lecce, sempre amb el seu sistema de tres centrals i carrilers i l’arribada de jugadors interessants com Nicolò Barella, Stefano Sensi, Diego Godín i Romelu Lukaku, el club llombard enceta una nova temptativa de transcendir a Europa contra l’Slavia de Praga, que la temporada passada va fer un any extraordinari i va arribar fins a semifinals de l’Europa League i va fer un doblet al futbol txec. “El campionat allà és dur i ells són un bon equip, molt físic, difícil de guanyar”, va advertir Conte, que conservarà fins al darrer moment la incògnita de Lukaku, que va jugar infiltrat contra l’Udinese per un problema físic i no està en el seu millor estat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)