Barça

Perill de tancament

Cas Griezmann. Competició estudia la clausura del Camp Nou com a sanció al Barça després de la denúncia de l’Atlético de Madrid

El fitxatge d’Antoine Griezmann podria provocar que el Barça hagi de jugar un partit a porta tancada. Segons una informació del diari El Mundo, el jutge instructor que estudia la denúncia que l’Atlético de Madrid va presentar davant la Federació Espanyola perquè, segons ells, el club blaugrana va negociar i va arribar a un acord amb Griezmann sense demanar permís als madrilenys, ha traslladat al comitè de competició aquesta proposta de sanció per al Barça. Segons aquesta mateixa informació, la multa econòmica per al Barça hauria de ser de 300 euros, però com que aquesta quantitat es considera ridícula, proposa ampliar la sanció amb el tancament del Camp Nou un partit.

El Barça va rebre l’informe del jutge instructor i ha presentat al·legacions. Continua defensant que no va fer res il·legal i que no va signar cap acord amb Griezmann durant el mes de març, com assegura l’Atlético. Expliquen fonts properes a la directiva blaugrana que estan tranquils perquè no hi ha cap correu electrònic que pugui demostrar el que denuncia l’Atlético, com asseguren des de Madrid.

Competició té previst reunir-se avui i estudiar el cas, però no cal que comuniqui avui mateix la seva decisió al respecte.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)