Barça

Una oportunitat en safata

Moment òptim. Junior Firpo, fitxat perquè competís amb Jordi Alba, té davant seu l’oportunitat de guanyar confiança i minuts després de la lesió del català

Junior Firpo va fer un aterratge a Barcelona un pèl estrany. Just abans del Gamper, presentat davant de l’assemblea de socis compromissaris prèvia a l’habitual torneig de presentació del nou curs blaugrana i amb el bitllet cap a la darrera gira de pretemporada als Estats Units comprat a correcuita.

A Miami, al Hard Rock Stadium, va jugar de titular al lateral esquerre. El Barça va guanyar el partit per un ajustat 2-1 amb dianes de Rakitic i Sergio Busquets. “Estan sent unes hores frenètiques, he tingut poques hores per descansar, però he de dir que els meus companys m’ho posen fàcil”, va dir just abans d’una estrena de 77 minuts que no passarà a la història. I des d’aleshores, només nou minuts més amb el Betis, el seu exequip, en el segon partit de lliga. “Seria molt bonic debutar en la lliga amb el Barça contra el Betis”, va dir en la presentació del mes d’agost. I dit i fet. Davant els andalusos, amb el partit resolt, el lateral esquerre va substituir Rafinha. Poc després, el Barça va comunicar que el jugador, nascut a la República Dominicana, s’havia fet una distensió del lligament lateral intern del genoll esquerre i que no podria formar part de la convocatòria de Valverde per al duel contra l’Osasuna a El Sadar. El dominicà ja va tornar a formar part de la convocatòria del tècnic blaugrana en el duel de dissabte contra el València, que va viure, íntegrament, des de la banqueta.

Junior, fitxat per ser el relleu d’Alba i cridat a fer la competència a lateral de l’Hospitalet, també va veure el partit contra el Dortmund des de la grada. I en el minut 40 del duel, tothom es va omplir la boca amb el seu nom: Jordi Alba es va retirar del camp lesionat i Valverde va haver de situar Semedo al lateral esquerre.

Les proves que es va fer Jordi Alba després del duel han determinat que podria estar dues o tres setmanes de baixa per una lesió al bíceps femoral. “Sé on vinc. Sé que Jordi Alba és el titular. Però li ho vull posar complicat, a Valverde”, va dir Junior el dia de la seva presentació. Ara és l’hora. Una oportunitat servida en safata de plata.

Granada -Barça dissabte 21
Barça- Vila-real dimarts 24
Getafe- Barça dissabte 28
Barça - Inter dimecres 2
Barça- Sevilla diumenge 6
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)