Barça

Ernesto Valverde

Entrenador del FC Barcelona

“El gol matiner no és excusa”

Molt decebut, com no podria ser d’una altra manera, Ernesto Valverde va valorar la derrota del seu equip al Nuevo Los Cármenes. “Em preocupa la situació en què estem, perquè fora de casa no aconseguim bons resultats. És cert que hi ha jugadors importants que s’han incorporat de lesions recentment, però no estem fent bons partits. Dominem, però no ho traduïm en situacions de gol”, va dir en la seva primera resposta a la sala de premsa. “El gol que hem encaixat en el minut 2 no és excusa. Hem de fer autocrítica sobre el nostre joc i pensar que fora de casa estem especialment malament”, va comentar també.

El tècnic blaugrana va considerar que l’acció del penal comès per Arturo Vidal va arribar en un moment en què el seu equip podia inquietar el Granada: “Ha estat una situació aïllada. Els teníem a prop de la seva àrea i llavors ha arribat el penal. Amb el 2-0 ha estat encara més complicat per a nosaltres.” Valverde va reconèixer, d’altra banda, que els seus jugadors no van ser prou contundents a l’hora d’arribar a l’àrea de Rui Silva. “Ens està faltant contundència en l’últim terç de camp. Avui sortíem bé de la pressió, De Jong estava fent un molt bon partit en la recuperació, però no hem definit bé les jugades”, va manifestar.

L’entrenador del Barça reconeixia el seu disgust i, encara més, que els seus jugadors no van merèixer la victòria a Granada. “Me’n vaig enfadat perquè quan perds, has de merèixer guanyar. I avui [per ahir] no hem merescut guanyar”, va etzibar. Quan li van preguntar pel fet que, a hores d’ara, el Barça és l’equip més golejat de primera, amb nou gols rebuts en cinc partits, Valverde va assenyalar: “Aquesta no és una bona dada. A més, no es correspon amb el treball defensiu que hem fet durant les últimes temporades.”

DECEBUT

“Quan perds has de merèixer guanyar. I avui [per ahir] no ho hem merescut”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)