Barça

Messi guanya el seu primer The Best

Gala FIFA. El blaugrana s’imposa a Van Dijk i Cristiano Ronaldo en la votació al millor jugador de l’any 2019 però se li escapa el premi Puskas al millor gol

Leo Messi s’ha endut el premi The Best en la gala de la FIFA que s’ha celebrat avui a la nit al teatre La Scala de Milà. El davanter argentí ha superat en la final a Van Dijk, del Liverpool, i a Cristiano Ronaldo, de la Juventus. Messi no era el favorit perquè en els premis de la UEFA el guanyador va ser el defensa holandès i moltes travesses especulaven que podria repetir la victòria.

Messi ha recordat durant el seu discurs que ell sempre prioritza els guardons col·lectius als individuals però ha reconegut que estava molt feliç perquè en la gala l’han acompanyat els seus dos fills grans i la seva dona. Messi, que també està en el millor onze de l’any, no ha pogut guanyar el premi Puskas al millor gol, que se l’ha endut Daniel Zsori.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)