Barça

Griezmann i Messi, a la mateixa taula

Conjura de grup. La plantilla del Barça se cita per sopar a la recerca de solucions davant l’inici de curs irregular de l’equip

El Barça va fer ahir a la nit teràpia emocional. Reunió grupal per exposar sensacions i trobar respostes a l’inici dubitatiu de l’equip en aquesta discreta arrencada del campionat de lliga. La victòria per 2-1 contra el Vila-real ha asserenat les aigües, però no ha servit per tapar les veus crítiques amb el joc gris de l’equip. A un cantó de la balança, les golejades contra el Betis i el València; a l’altra, les derrotes de San Mamés i Los Cármenes, i el debut alarmant a Dortmund, on el millor va acabar sent el resultat. El triomf contra el Vila-real, terme miitjà. El Barça no acaba d’arrencar i la mala imatge donada sobretot lluny del Camp Nou en aquests primers partits de la temporada ha convidat l’equip a la reflexió.

La plantilla s’ha conjurat per trobar solucions i ahir a la nit es va reunir per sopar en un local de Barcelona, en una informació avançada pel diari As. Trobada per fer pinya en l’àmbit del vestidor. Antoine Griezmann i Leo Messi, per fi a la mateixa taula.

El sopar arriba després de les declaracions de Piqué posteriors al partit contra el Vila-real, en què va alertar que l’excés de viatges i actes durant la pretemporada està tenint una relació causa-efecte en aquest inici de campionat, sobretot pel que fa a lesions.

L’equip es va reunir per mirar de remar tots a favor. Dissabte, a Getafe, primera oportunitat per capgirar la mala dinàmica de resultats fora de casa i intentar sumar la primera victòria lluny de l’estadi.

La plantilla es va reunir després d’entrenar-se a la tarda –Messi, Jordi Alba i Umtiti no van ser presents en la sessió–, aprofitant també que avui Valverde havia concedit dia de descans. L’última vegada que havia transcendit un sopar d’aquestes característiques va ser després de la derrota contra el Liverpool de la temporada passada, en un context molt més depressiu que l’actual.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)