Barça

El documental sobre l’espectacle Messi10 de Cirque du Soleil es veurà a partir del novembre

Barça. L’emetrà Rakuten TV per tot Europa

Rakuten TV estrenarà el 21 de novembre a tot Europa Messi Cirque, un documental que mostra les escenes entre bambolines de l’anunciat i esperat espectacle Messi10 que el Cirque du Soleil estrenarà e Barcelona el pròxim 10 d’octubre i que s’inspira, per descomptat, amb qui dilluns va ser reconegut com The Best. Messi10 és la primera producció de Cirque du Soleil inspirada en un esportista de talla mundial.

El documental mostrarà imatges del procés creatiu i la transformació artística d’una producció que uneix esport i circ amb una banda sonora. També permetrà descobrir el rol de Messi en el desenvolupament creatiu de l’espectacle de circ. El documental està dirigir per la cineasta argentina Agustina Macri, directora de pel·lícules com Soledad (premi al millor film en l’últim Festival Internacional de Cine de Barcelona) i els documentals Snowden i Putin Interviews,

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)