Barça

Neymar-Barça, cara a cara a la banqueta dels acusats

Judici. El brasiler i el seu pare han aterrat avui a Barcelona per declarar demà davant el jutge. Neymar reclama 26 milions d’euros al Barça per la famosa prima de renovació pactada el 2016 i el Barça li reclama 14 milions al jugador

El binomi Neymar-Barça continua sent notícia i oferint nous capítols. Després d’un estiu mogut a nivell de despatxos i de moltes converses Barça-PSG per intentar fer possible el retorn del brasiler al Camp Nou, ara l’actualitat trasllada a Neymar i al club blaugrana a la Ciutat de la Justícia. Coses del futbol i, sobretot, coses de l’univers Neymar. De ser un dels objectius esportius del Barça en l’última finestra de mercat, a asseure’s cara a cara a la banqueta dels acusats.

Neymar declararà demà divendres a Barcelona en una vista oral prevista a dos quarts de nou del matí. El jugador, que ha arribat avui a la tarda a la ciutat comtal amb un vol privat i sota una gran expectació, acompanyat del seu pare, reclama al Barça 26 milions d’euros (més interessos) corresponents a la famosa prima de renovació acordada el 2016. El total de la prima era de 40 milions d’euros, però el jugador només va percebre 14 milions d’euros corresponents a un primer pagament, abans que el PSG abonés els 222 milions d’euros de la seva clàusula de rescissió. Neymar entén que tot i marxar a París, el club blaugrana li deu la part restant d’aquell acord. El Barça, que també va demandar en el seu dia al jugador, interpreta que el pagament de la prima anava condicionat al compliment de tot el contracte fins el 2022 i, per tant, li reclama a Neymar la part de la prima pagada (14 milions).

El Barça estarà representat en aquest judici pels advocats Joaquim Torrecillas Carreras, Carles McCragh Prujà i Josep Maria Costa Salvà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)