Barça

El comitè multa el Barça amb 300 euros pel cas Griezmann

Sanció simbòlica. El club presentarà recurs i el jugador queda absolt de tota responsabilitat

El comitè de competició ha sancionat el Barça amb 300 euros per haver contactat amb Antoine Griezmann quan el futbolista francès encara tenia contracte amb l’Atlético de Madrid. El comitè considera els fets succeïts una infracció lleu de l’article 126 del codi disciplinari. En el comunicat, signat per la presidenta del comitè, Carmen Pérez, s’admet també que “tenint en compte la capacitat econòmica del club i l’import de l’operació econòmica que dona origen a aquest expedient, el pagament dels 300 euros, més enllà d’un caràcter simbòlic, no contribuirà que el club sancionat i altres clubs es comportin com diu el reglament”.

Sanció mínima, però igualment el Barça presentarà recurs. El jugador, per la seva banda, queda absolt de qualsevol responsabilitat. L’expedient, recordem-ho, es va obrir a instància d’una denúncia de l’Atlético i s’havia arribat a especular amb una hipotètica sanció de tancament del Camp Nou per un partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)