Barça

Neymar estava disposat a retirar la demanda si el Barça es comprometia, per escrit, a fitxar-lo

Tribunals. Avui al matí s’ha iniciat el judici entre el club i el brasiler per la prima de renovació pactada al 2016 i que ascendeix a 43 milions d’euros

Avui al matí s’ha iniciat el judici entre el FC Barcelona i Neymar per la doble demanda relacionada amb la prima de renovació que el jugador brasiler va pactar amb el club blaugrana l’estiu del 2016. Per uns moments semblava que hi hauria un acord de conciliació i que no s’arribaria a judici però finalment no ha estat així.

Segons ha revelat la cadena SER, els advocats de Neymar s’han compromès a retirar la demanda contra el Barça si el club prometia i deixava per escrit que fitxaria l’estrella del PSG. Una demanda que, lògicament, els representants legals del FC Barcelona no han acceptat. Neymar no ha estat present en la primera sessió del judici. El brasiler va arribar ahir per la tarda a Barcelona amb el seu pare i alguns amics. Per la nit va sopar amb el jugador blaugrana Arthur i Leo Baptistao, i dos amics més. Avui al matí ja ha marxat cap a París.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)