Barça

Carles Pérez, fins al 2022

Renovació. El davanter i el club han firmat l’ampliació del seu contracte després que el Barça hagi avançat un fet que s’hauria produït quan hagués disputat tres partits més com a titular

Si hagués disputat tres partits més com a titular, Carles Pérez hauria quedat renovat automàticament fins al 30 de juny del 2022. Però el Barça va voler tenir un gest amb el jugador i va decidir ampliar-li contracte sense haver-se d’esperar a complir aquesta condició. L’acte de la firma es va fer ahir a les oficines del club i va tenir la presència del president, Josep Maria Bartomeu; del directiu Silvio Elías, responsable del futbol formatiu professional; del CEO del FC Barcelona, Òscar Grau; del secretari tècnic, Éric Abidal, i de l’adjunt, Ramon Planes. “És un somni des de ben petit. Estic molt content. Això és un punt de partida. Ara toca treballar per ser-hi com més anys millor”, va dir. Carles Pérez també va encoratjar els joves del filial a confiar en les possibilitats de pujar al primer equip.

Carles Pérez va debutar oficialment amb el primer equip en l’última jornada de lliga de la temporada passada contra l’Eibar. Aquesta temporada ha participat en cinc dels sis duels del Barça en lliga i va marcar contra el Betis.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)