Barça

Dembélé no juga per evitar més problemes de lesions

Sorpresa. El francès, amb molèsties a la cuixa esquerra, es va quedar a la graderia

Ernesto Valverde no vol més problemes de lesions. Ja n’ha tingut massa en aquest inici de temporada, i de jugadors importants, i va decidir no arriscar i ser molt prudent quan Dembélé va comunicar que tenia unes molèsties a la cuixa esquerra. El tècnic blaugrana ho va tenir clar: el va deixar a la graderia contra el Getafe malgrat que havia viatjat. Segons va explicar Aspiazu, el segon entrenador, el francès va notar unes molèsties en l’entrenament de divendres i havien decidit ser “prudents” perquè no estava “en condicions”. Le s proves han confirmat que té una sobrecàrrega en els isquiotibials de la cuixa.

Dembélé es va fer una ruptura fibril·lar al bíceps femoral de la cama esquerra en el primer partit de lliga i va reaparèixer contra el Vila-real, en què després de tres esprints se’l va poder veure tocant-se la cuixa. Actuar amb prudència, doncs, estava més que justificat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)