Barça

El Barça trenca la mala ratxa lluny del Camp Nou

Primer triomf. Els de Valverde s’imposen al Getafe amb gols de Luis Suárez i Junior Firpo i poden esperar amb tranquil·litat el derbi madrileny

El Barça ha posat punt i final a la seva mala ratxa lluny del Camp Nou. El conjunt blaugrana havia perdut a San Mamés, va empatar a Pamplona i va caure derrotat contra el Granada. El duel contra el Getafe, per tant, era una nova prova de foc i els de Valverde l’han superat amb gols de Luis Suárez i Junior Firpo, que s’ha estrenat com a golejador amb el Barça.

El primer temps ha estat força igualat i el Barça ha tingut algunes dificultats per superar la pressió i el joc agressiu del Getafe. Carles Pérez ha pogut avançar l’equip després d’una jugada en que li ha pispat la pilota a Nyom però David Soria ha aturat el xut. Els madrilenys s’han pogut avançar en una rematada d’Ángel, que s’ha topat amb un grandiós Ter Stegen per salvar l’equip. I el porter alemany, a les acaballes del primer temps, ha assistit Luis Suárez, que trencant el fora de joc ha superat la sortida de Soria amb una vaselina. Abans del descans, l’uruguaià ha pogut fer el segon amb un xut ajustat.

En la segona meitat, el Barça ha estat millor i ha jugat més al camp del Getafe. Ha tingut més presència ofensiva i ha pogut sentenciar el partit amb un gol de Junior Firpo, que ha aprofitat un refús de David Soria a un xut de Carles Pérez. Luis Suárez també ha pogut marcar en un mà a mà i Arthur amb un xut des de fora l’àrea. Pensant en la champions, Valverde ha començat a moure la banqueta i ha canviat Griezmann i Sergio Busquets per Semedo i Rakitic. Quan faltaven vuit minuts pel final, Lenglet ha vist la segona targeta groga i ha entrat Todibo per Carles Pérez.

El Getafe ha buscat el gol i Ángel ha estat a punt de marcar en una rematada de cap. Els blaugrana, però, han resistit i avui a la nit podran veure amb tranquil·litat el derbi madrileny entre l’Atlético i el Real Madrid. Passi el que passi, retallaran la distància amb algun dels dos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)