Barça

Valverde espera recuperar dimecres algun lesionat

Infermeria plena. Dels cinc lesionats que té el Barça, Alba i Messi són els que tenen més possibilitats de reaparèixer contra l’Inter, tot i que hi arriben justos

Cinc futbolistes atén la infermeria del Barça després que Ousmane Dembélé fos baixa a Getafe per una sobrecàrrega a la cuixa de la cama esquerra. A més del francès, estan lesionats Umtiti, Messi, Ansu Fati i Jordi Alba. El Barça va descansar ahir després de guanyar a Getafe el primer partit del curs com a visitant. Avui començarà a preparar el duel contra l’Inter de Milà i Ernesto Valverde sabrà si pot recuperar algun dels lesionats per al partit de Champions.

Qui està totalment descartat és Umtiti. El francès es va lesionar amb la selecció del seu país fa un parell de setmanes. Es va fer una fissura al segon metatarsià del peu dret i el temps de baixa és d’entre cinc i sis setmanes. Tampoc té gaires possibilitats de jugar contra l’Inter Ansu Fati, tot i que encara no està descartat. Després de jugar un gran tram final de partit contra el Vila-real, el jove del planter va ser baixa a Getafe. Té molèsties al tendó rotular de la cama esquerra i els metges aconsellen que faci més dies de repòs per acabar de fer net.

Pel que fa a Dembélé, les experiències negatives que s’han tingut amb el francès, que ja acumula vuit lesions musculars des que va arribar al Camp Nou, aconsellen màxima prudència amb ell i és possible que Valverde no arrisqui, tot i que a Getafe va ser baixa només per una sobrecàrrega als isquiotibials de la cama esquerra. Les proves mèdiques que se li van fer dissabte quan va arribar a Barcelona van demostrar que no hi havia lesió, però amb ell la prudència ha de ser màxima. Sobretot si es té en compte que la zona afectada és la mateixa que ja es va lesionar a San Mamés en la primera jornada de lliga i que el va mantenir de baixa fins dimarts passat contra el Vila-real.

Els brots verds a la infermeria poden venir per part de Messi i Jordi Alba. El lateral esquerre va caure lesionat a Dortmund. La zona afectada va ser el bíceps femoral de la cama esquerra i, tot i que el club no va informar sobre el temps de baixa, va transcendir que seria entre quinze i vint dies. Alba podria començar avui a treballar amb el grup i, depenent de les seves sensacions, podria entrar en la llista de convocats, tot i que sembla massa just.

Pel que fa a Messi, l’argentí no acaba de fer net. Lesionat el 5 d’agost en el primer entrenament de pretemporada, el crac de Rosario va recaure del trencament que s’havia fet al soli de la cama dreta. No va poder jugar fins fa un parell de setmanes, quan va disputar l’última mitja hora del partit de Champions a Dortmund. Messi va jugar la segona part a Granada i va ser titular per primera vegada dimarts passat contra el Vila-real, però només va aguantar mitja part. La lesió no és la mateixa. Ara és una elongació a l’adductor de la cama esquerra. El temps estimat de baixa és d’entre set i deu dies. Com en el cas de Jordi Alba, també arriba molt just al partit contra l’Inter, però l’argentí també podria fer avui una part de l’entrenament amb el grup i veure quines sensacions té. En tot cas, a Messi li anirà molt bé la pròxima aturada de seleccions per acabar de recuperar-se i fer una bona pretemporada.

L’Inter arriba amb ple de victòries

L’Inter de Milà d’Antonio Conte serà un rival complicat. Els italians són millor equip que la temporada passada, quan també van ser rivals del Barça en la fase de grups de la lliga de campions. S’han reforçat bé amb homes importants com Godín, Lukaku i Alexis Sánchez, que es va estrenar dissabte com a golejador i també va ser expulsat, i l’arribada a la banqueta de Conte els ha fet ser més competitius. Els resultats així ho demostren. Va fallar en la primera jornada a Europa, empatant a casa contra l’Slavia de Praga, però ha guanyat els sis partits de lliga que ha disputat; l’últim, dissabte contra el Sampdoria (1-3).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)