Barça

El Minsk serà el rival de les blaugrana als vuitens

Barça. L’anada es disputarà a l’estadi Johan Cruyff el 16 d’octubre i la tornada, al terreny de joc de campió bielorús dues setmanes més tard

El Barça ja sap quin és el seu segon obstacle cap a la final de Viena del 24 de maig; el FC Minsk, el campió de Bielorússia visitarà l’estadi Johan Cruyff el 16 d’octubre i les de Lluís Cortés seran a Minsk el 30 d’octubre. Blaugranes i bielorusses ja es van enfrontar en la competició fa tres temporades, en la primera eliminatòria, amb resolució favorable al Barça (0-3 a l’anada i 2-1 al Miniestadi).

L’equip bielorús accedeix als vuitens de final havent eliminat el Zuric als setzens (1-0 a Minsk i 1-3 a camp contrari). Prové de les prèvies, on va golejar (12-0) el Bettemburg luxemburguès, va superar l’Split croat (2-1) i també el Zhytlobud ucraïnès (0-2).

La resta d’eliminatòries són: Slavia Praga-Arsenal, Wolfsburg-Twente, PSG-Breidablik, Olympique Lió-Fortuna Hjorring, BIIK Kazygurt-Bayern de Munic, Glasgow-Brondby i Manchester City-Atlético de Madrid. Els equips esmentats en primer lloc actuaran com a locals en el primer partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)