Barça

Messi i Dembélé, amb moltes possibilitats d’estar contra l’Inter

Champions. L’argentí i el francès van fer ahir una part de l’entrenament amb el grup

El Barça va tornar ahir als entrenaments per preparar el partit contra l’Inter de Milà de la segona jornada de la fase de grups de la lliga de campions. Dels cinc lesionats que té l’equip d’Ernesto Valverde, dos d’ells, Leo Messi i Ousmane Dembélé, van fer part de l’entrenament amb el grup. Els dos es tornaran a posar a prova avui i tot fa indicar que, si les sensacions continuen sent bones, podran formar part de la llista de convocats. Messi es va fer una elongació a l’adductor de la cama esquerra dimarts contra el Vila-real, amb un temps de baixa d’entre set i deu dies. Podria estar a la banqueta i entrar en la segona part. Pel que fa a Dembélé, després de reaparèixer contra el Vila-real, va ser baixa a Getafe per unes molèsties a la part posterior de la cuixa de la cama esquerra. Les proves que se li van fer van confirmar que no hi havia cap lesió, així que avui ha tornat a entrenar. Es veurà quins riscos es volen córrer amb un jugador que acumula vuit lesions des que va arribar al Barça.

Messi i Dembélé a banda, els dos jugadors que estan pràcticament descartats per jugar contra els italians són Jordi Alba i Ansu Fati. Cap dels dos es va entrenar amb el grup i sembla difícil que es recuperin a temps. Ansu Fati té molèsties al tendó rotular de la cama esquerra i ja va ser baixa a Getafe dissabte. Jordi Alba es va lesionar a Dortmund. El català es va fer mal al bíceps femoral de la cama esquerra.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)