Barça

Valdés, disgustat per no poder jugar sempre a l’estadi Johan Cruyff

Víctor Valdés és una persona amb les idees clares i que sempre diu el que pensa. Vaja, que no es calla res. La diplomàcia no seria el seu fort. I enmig de tantes polèmiques avui n’ha obert una altre, de petiteta, al lamentar públicament que el seu equip, el juvenil A, no pugui disposar sempre de l’estadi Johan Cruyff. ““El primer dia, quan vaig veure aquest estadi tan bonic, em vaig il·lusionar. Pensava que seria el nostre camp. Per desgràcia no és així, però jo segueixo lluitant. L’única acció que hem tingut en l’àmbit futbolístic en aquest estadi va ser el partit contra l’Ajax, en el qual vam perdre i no vam estar bé. S’ha parlat molt d’aquest amistós, semblava que era una final de la champions per a molts. El club no ens ha deixat entrenar dies abans de disputar el partit contra l’Inter.”, va assenyalar, disgustat.

El juvenil A demà disputa el segon partit en la Youth League contra l’Inter de Milà amb la necessitat de guanyar després de deixar-se remuntar contra el Borussia Dortmund en la primera jornada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)