Barça

“En aquest club sempre hi ha polèmiques, jo em centro en l’Inter”

Ernesto Valverde. Entrenador del FC Barcelona

Ernesto Valverde ha parlat aquesta tarda en la prèvia del Barça-Inter. Aquestes han estat algunes de les seves respostes:

Sobre l’Inter de Conte

“L’inter és un equip que ha canviat molt respecte la temporada passada. Han canviat molts jugadors, ara tenen un altre entrenador, han canviat també el sistema... El partit de la temporada passada contra ells serveix de referència a mitges. Ara és un equip amb segell Conte. Ho han guanyat tot fins ara a la Serie A. Serà un partit difícil”.

Com veu l’equip?

“Veig bé a l’equip. L’altre dia vam guanyar en un camp complicat com és el del Getafe i ara tenim l’oportunitat de ratificar la confiança que ens han donat les dues últimes victòries amb un altre triomf contra l’Inter”.

La importància de la victòria

“Juguem el primer partit de Champions al Camp Nou. Tenim l’obligació de guanyar i més després de l’empat a Dortmund. Ells també van empatar contra l’Slavia. Qui guanyi donarà un pas endavant important”.

Preocupació per tantes lesions?

“Lògicament un no pot estar content quan es produeixen tantes lesions. Esperem poder controlar aquest tema millor d’ara en endavant”.

La polèmica amb el poder del vestidor

“El que m’interessa és centrar-me en el partit de demà. En aquest club i els altres sempre hi ha polèmiques. Tenim exigència per guanyar totes les competicions i per això prefereixo centrar-me en la part esportiva”.

Més sobre l’Inter

“L’Inter arriba en un gran moment de forma. És cert que contra l’Slavia no van estar tan bé, però després contra el Milan sí. I han guanyat tots els partits de lliga. és un rival perillós”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)