Barça

“No posarem l’autobús”

Antonio Conte. Entrenador de l’Inter de Milà

A un costat de la balança, el fet d’haver guanyat els sis primers partits de lliga i ser el líder de la Serie A davant de la Juve; a l’altre costat, visitar el Camp Nou. Antonio Conte sap el bon moment de joc i de resultats que travessa el seu equip, però també sap com les gasta el Barça al Camp Nou. Victòries contra el Betis, el València i el Vila-real. Tres de tres. L’Inter visita territori pantanós i ho fa, a més, amb la baixa confirmada de Lukaku, el seu home gol. Amb tot, Conte no vindrà únicament a protegir-se. L’Inter, igual que el Barça, necessita els tres punts: “No vindrem a posar l’autobús. Aquesta és una setmana bonica. Primer juguem contra el Barça i després, contra el Juventus. Jugarem les nostres cartes”, assegura l’italià.

“El Barça és un gran equip, amb Messi o sense Messi. Jugar en aquest estadi no és senzill. Respectem molt el Barça, però el nostre deure és intentar sumar punts en tots els camps on juguem”, considera Conte. Al final, males notícies per a l’italià. Leo Messi, dins de la convocatòria. L’últim cop que Conte va venir el Camp Nou, Messi va marcar dos gols i l’italià va acabar abraçat i rendit a l’argentí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)