Barça

Víctor Font tanca la campanya amb 5.030 signatures de suport

Vot electrònic. S’han recollit al Camp Nou abans dels partits contra el València i el Vila-real, per correu postal i en punts situats per tot Catalunya

La xifra de signatures recollides pel grup Sí al futur encapçalat per Víctor Font finalment és major després del recompte final. La campanya, que va començar el dia 6 de setembre i que s’ha tancat avui, sumarà un total de 5.030 suports perquè l’Assemblea del Socis Compromissaris de diumenge pugui debatre la introducció del vot electrònic al FC Barcelona. A l’espera de la validació definitiva, els 5.030 suports superen de llarg els 3.253 que s’havien d’assolir perquè la proposta es pogués debatre, tal com recullen els Estatuts del club.

Les signatures que rebrà el club s’han recollit al Camp Nou abans dels partits contra el València i el Vila-real, per correu postal i en punts situats per tot Catalunya. Més de 100 voluntaris han participat en la campanya per obtenir els suports. El Barça té com a molt tard fins dijous a les vuit del vespre per notificar la validesa de les signatures i la inclusió del punt proposat a l’ordre del dia.

En una carta adreçada al president del FC Barcelona Josep Maria Bartomeu, Víctor Font ha comunicat la seva voluntat, emparada legalment, de presentar personalment la proposta als Socis Compromissaris que participin a l’Assemblea del proper 6 d’octubre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)