Barça

El juvenil cau davant l’Inter al Johan Cruyff (0-3)

Youth League. Dura derrota, la més gran del Barça a la Youth League i la segona en dos partits de lligueta de l’equip de Valdés

El Barça ha patit la desfeta més gran en la seva història a la Youth League. El contundent 0-3 d’aquesta tarda davant l’Inter de Milà se suma, a més, a la derrota de la primera jornada, contra el Dortmund, i complica la classificació per a les eliminatòries dels blaugrana. I això que el començament feia pensar que seria una bona tarda per als jugadors de Víctor Valdés. L’Inter, però, no ha trigat a prendre-li la mesura al partit i a fer-se’n l’amo. Arnau Tenas ha hagut d’intervenir amb molt d’encert, però no ha pogut evitar el golàs de falta directa que ha signat Oristanio poc abans de la mitja hora de joc. El Barça s’ha vist superat per la velocitat i l’eficàcia dels italians i no ha sabut penetrar en la línia de cinc jugadors amb què s’ha defensat el seu rival.

Després del descans hi ha hagut una revifada blaugrana. L’Inter, però, ha sabut patir i, aprofitant que el seu porter ha estat protagonista en un parell d’accions clares, evitant l’empat, ha acabat sentenciant en el tram final. Dos contracops, culminats per Gianelli i Colombini, han rematat el partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)