Barça

Ernesto Valverde

Entrenador del Barcelona

“Ens calia revolucionar el nostre joc i ho hem fet en la segona part”

Acabat de sortir del vestidor, Ernesto Valverde es mostrava molt satisfet per la remuntada del seu equip contra l’Inter. “Era un partit molt important per als dos equips i encara més després dels empats de la primera jornada”, reconeixia. “Hem començat encaixant un gol en la primera jugada d’atac d’ells. Se’ls ha posat el partit de cara i han sortit reforçats. S’han tancat bé i han estat molt perillosos en el contracop. No és casualitat que l’Inter sigui el líder de la lliga italiana. Però hem perseverat i, en el segon temps, hem estat millor”, explicava també.

Preguntat sobre el que havia dit als seus jugadors durant la mitja part, tenint en compte la millora del Barça després del descans, Valverde va comentar: “Sempre mires de veure les coses que no estan funcionant bé i tractes de millorar-les. Però són els jugadors els protagonistes. En la segona part hem fet un pas endavant i hem controlat els contraatacs de l’Inter. Ha estat un bon partit entre dos bons equips.” L’entrenador blaugrana va voler relativitzar les concessions defensives del Barça en la primera part. “Ells han tingut ocasions abans del descans, hi ha hagut una gran aturada de Ter Stegen, sí. Però nosaltres també hem arribat. En el còmput general hem estat millor”, va manifestar.

I sobre l’entrada d’Arturo Vidal en els primers minuts de la segona part i l’acció del primer gol de Luis Suárez, que va obrir la remuntada del Barça, Valverde va considerar: “Ens faltava revolucionar d’alguna manera el nostre joc d’atac. Amb Busquets, Arthur i De Jong tenim assegurat el control de la pilota, però no el joc a l’espai. Ens faltava entrar a l’àrea, desendreçar el partit, i ho hem aconseguit. Ells han hagut d’estar més lluny de la nostra porteria i així és com hem aconseguit remuntar.”

L’ENTRADA DE VIDAL

“Amb Busquets, Arthur i De Jong tenim assegurat el control, però no el joc a l’espai”

LES CLAUS

“Ens faltava desendreçar el partit, entrar a l’àrea. Així hem remuntat”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)