Barça

Trobada entre Bartomeu i Gerard Piqué

Pau. El president i el central es van reunir dimarts i el mandatari va negar que la junta ordenés escriure un article contra la plantilla

L’esperada trobada entre el president del Barça, Josep Maria Bartomeu, i un dels capitans de l’equip, Gerard Piqué, ja ha tingiut lloc, segons va explicar ahir el periodista Lluís Canut a Esport 3. Després d’un primer contacte via telefònica, Bartomeu i Piqué es van trobar dimarts per aclarir diverses qüestions que han passat els últims dies i que han posat de manifest un distanciament entre la plantilla i la directiva. Piqué va criticar dissabte, després del partit contra el Getafe, un article del periodista Xavier Bosch a Mundo Deportivo en el qual parlava del poder que tenen els jugadors en el club. El central va insinuar que aquell article havia estat escrit per ordre de la directiva del Barça i va demanar més unitat. Les paraules de Piqué no van caure gens bé en la junta directiva del Barça i Bartomeu ha volgut parlar amb qui és el tercer capità de la plantilla.

Segons Canut, Bartomeu i Piqué van signar la pau en la trobada. El president va assegurar al jugador que des de la directiva no s’havia ordenat escriure res en contra de la plantilla i que creia que en l’article esmentat tampoc quedava molt bé la directiva. També van parlar d’una informació que assegura que l’expresident Laporta va ser convidat per Piqué al sopar que els jugadors van fer la setmana passada per fer pinya. El jugador va negar la presència de Laporta en el sopar i també que fes un discurs per animar la plantilla.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)