Barça

Robert Moreno: “Tot el que passa amb Ansu Fati és excepcional”

Selecció Espanyola. El seleccionador estatal admet que no ha convocat al jove blaugrana per la seva lesió i demana una mica de calma a l’entorn mediàtic per afavorir el seu creixement

El seleccionador espanyol, Robert Moreno, ha parlat aquest matí per valorar la llista de 24 convocats. Una llista revolucionària pels pròxims partits de classificació per l’Eurocopa 2020 davant Noruega i Suècia on destaquen l’estrena de Gerard Moreno, en un gran estat de forma amb el Vila-real, junt amb Reguilón i Pau Torres que també debuten. El contrast és la pèrdua de pes de Barça i Madrid. Només un jugador blaugrana, Busquets, i dos del Madrid: Carvajal i Sergio Ramos. Però el soroll mediàtic és l’absència d’Ansu Fati. “Portem 24 jugadors perquè hi ha Sergio (Ramos) amb una groga i volem veure en evolució als nous jugadors com Pau Torres”, ha dit en iniciar la seva compareixença. Després tot s’ha centrat en l’absència d’Ansu Fati. “Era en la prellista com altres joves que ho estan fent molt bé. Estic parlant d’algú que no és a la llista, no tinc el costum, però tot el que està passant amb ell és una cosa excepcional. Vull formar part del seu creixement i també d’una manera egoista. El vam posar en la prellista i el factor principal, per no venir, és que ha estat lesionat”, ha explicat el tècnic català que després ha tallat les diverses preguntes sobre el jove futbolista tot demanant calma a l’entorn. “Pel bé de tots és millor tractar-ho de la manera més honesta i sincera perquè tingui el creixement adequat”.

Llista absoluta.

Porters: De Gea, Kepa, Pau. Defenses: Carvajal, Jesús Navas, Sergio Ramos, Diego Llorente, Reguilón, Albiol, Pau Torres, Bernat, Iñigo Martinez. Migcampistes: Rodri, Ceballos, Cazorla, Sarabia, Busquets, Luis Alberto, Thiago, Saúl, Fabián. Davanters: Gerard Moreno, Oyarzabal i Rodrigo.

Llista sub’21.

Dani Martín, Andrés Fernández, Josep. Defenses: Pedrosa, Miranda, Cuenca, Montero, Éric García, Aitor Buñuel, Pipa, Pol Lozano, Pepelu, Óscar Rodríguez, Villar, Fran Beltrán, M. García, A. Pozo, Cucurella, Dani Olmo, Aarón Martín, Dani Gómez, Torres, Carles Pérez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)