Barça

“Aquí es toca fons un dilluns i dimecres estàs al cel”

Valverde en 9 frases.

EL PARTIT CONTRA EL SEVILLA: “Sempre són partits intensos contra el Sevilla. A casa i fora. Han guanyat tres partits fora, se’ls veu bé, estan convençuts. Tenen intensitat, unes bandes molt profundes, centren molt. Partit fonamental ara que estem tots a prop. Hem anat recuperant punts.”.

JUGARÀ TODIBO?: “És una opció clara. Avui també entrena Araujo. Demà és un partit compromès i s’ha de tenir en compte.”.

LES QUALITATS DEL FRANCÈS: “Todibo molt potent, molta velocitat, regular els impulsos que té, s’atreveix a sortir amb la pilota. Té qualitats. Ha de seguir creixent.”.

ANSU FATI: “Ahir ja tenia bones sensacions. Després de l’entrenament veurem si entra. És jove, ja tindrà temps d’anar a la selecció. La seva musculatura s’ha de fer per a un ritme de primera i d’esforços continuats.”.

CONFLICTE VALDÉS-SECRETARIA TÈCNICA: “No puc dir massa. He vist el comunicat del club però m’agafa lluny. No tinc molta idea de com ha anat.”.

MESSI-LUIS SUÁREZ: “Que estan recuperats és clar. Ja veurem si juguen els 90 minuts. Són dos jugadors fonamentals per nosaltres. Amb el pas dels partits encara aniran agafant millor ritme.”.

TRIDENT INAMOVIBLE?: “Les posicions en l’equip no sempre són fixes. Ja veurem qui surt demà, també té opcions Carles Pérez, que va jugar molt bé, o Ansu.”.

EL MIG DEL CAMP: “Al mig del camp tenim moltes alternatives. Frenkie ens està donant moltes coses, dinamisme en el joc interior i Arthur està a un molt bon nivell. La competència sempre és bona.”.

LA BONA DINÀMICA: “Aquí es toca fons un dilluns i un dimecres estàs en el cel. Estem bé, en una bona ratxa i hem de mirar sempre endavant.”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)