Barça

“Es toca fons un dilluns i dimecres estàs al cel”

Valverde. El tècnic del Barça insta l’equip a mantenir la bona ratxa i no dona cap pista sobre si farà jugar Todibo al costat de Piqué en defensa

Ernesto Valverde ahir no tenia excessives ganes de parlar. La seva roda de premsa amb prou feines va arribar al quart d’hora. Massa tensió acumulada després de l’inici complicat de l’equip en la lliga i dels problemes extraesportius que han acompanyat l’equip en les últimes setmanes. Després de tres victòries consecutives ara sembla que tot està més calmat. “Aquí es toca fons un dilluns i dimecres estàs al cel. Estem bé, en una bona ratxa i s’ha de mirar sempre endavant”, va afirmar.

Avui visita el Camp Nou el Sevilla, un equip que li mereix moltíssim respecte. “Sempre són partits intensos contra el Sevilla, a casa i a fora. Han guanyat tres partits a fora, se’ls veu bé, estan convençuts. Tenen intensitat, unes bandes molt profundes, centren molt. És un partit fonamental ara que estem tots a prop. Hem anat recuperant punts.” Cap pista sobre l’equip que traurà, ni tan sols va voler confirmar si Todibo tindrà una oportunitat amb les múltiples baixes. Això sí, va elogiar el potencial del jove francès. “És molt potent, té molta velocitat, ha de regular els impulsos que té, s’atreveix a sortir amb la pilota. Té qualitats. Ha de seguir creixent”, va dir. Valverdre va repetir el que ja ha fet des de l’inici de temporada i és que al mig del camp té moltes alternatives però en cap cas va insinuar que avui pugui haver-hi canvis. “Frenkie [De Jong] ens està donant moltes coses, dinamisme en el joc interior i Arthur està a un molt bon nivell. La competència sempre és bona.”

Al davant, amb tots recuperats, la competència també serà més dura a partir d’ara, amb Dembélé pressionant el trident. “Les posicions en l’equip no sempre són fixes”. Es va felicitar, també, perquè Luis Suárez i Messi cada cop estan més a prop del seu millor nivell. “Messi que estan recuperats és clar. Ja veurem si juguen els 90 minuts. Són dos jugadors fonamentals per a nosaltres. Amb el pas dels partits encara aniran agafant més ritme.” Després del partit arriba una aturada de seleccions. El tècnic admet que ja li va bé que no marxin gaires jugadors. “No ens va malament perquè alguns jugadors podran fer més entrenaments. Després venen partits decisius en lliga i Champions i hem d’estar preparats.” Això sí, va afegir que sempre volen que vagin amb les seleccions perquè això suposa que l’equip està bé i que no estan lesionats.

Finalment, va refusar valorar a fons la polèmica amb Valdés i la secretaria tècnica. “No puc dir gaire res. He vist el comunicat del club però m’agafa lluny. No tinc gaire idea de com ha anat.”

EL MÉS DESTACAT

El partit contra el Sevilla és fonamental ara que estem tots molt a prop. Hem anat recuperant els punts perduts
Todibo és molt potent, té molta velocitat, ha de regular els impulsos que té, s’atreveix a sortir amb la pilota
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)