Barça

Bartomeu: “Diguin el que diguin, avui el Barça és més guanyador, més fort econòmica i patrimonialment, i està més compromès amb el país”

Assemblea de socis compromissaris 2019. Informe del president

El president del Barça, Josep Maria Bartomeu, ha obert l’Assemblea General Ordinària del 2019, amb el seu informe. Aquests han estat alguns dels aspectes més destacats de la seva intervenció:

Balanç curs anterior

“Com cada any em toca fer balanç de la temporada esportiva, una temporada on el primer equip de futbol va guanyar la vuitena lliga dels últims onze anys, una temporada d’èxits de tots els equips professionals, una temporada on el club va tornar a ser líder en ingressos i una referència en el progrés tecnològic i on va tornar a demostrar el seu compromís social”.

El Barça, més que un club

“Fa molts anys que el Barça és considerat més que un club. Diem que som més que un club quan guanyem, però també per explicar que som un club diferent. Som un club perquè els socis som els que decidim. Som més que un club perquè tenim una Masia, perquè representem uns valors. Som més que un club perquè representem a un País. Avui el lema més que un club està més vigent que mai. Avui som guanyadors. Ningú pot negar que el Barça ha revolucionat el futbol amb el joc de posició, el futbol d’atac i la possessió. Estem vivint la millor era d’èxits de la nostra història. Hem canviat d’etapes amb diferents presidents, entrenadors i jugadors però el Barça ha seguit guanyant (34 títols en quinze anys).”

La Masia

“D’aquí a uns dies, celebrarem el 40è aniversari de La Masia. Vull reivindicar la vigència del nostre model formatiu, perquè la Masia s’ha convertit en un símbol d’identitat. Reconeguda i admirada, es considera la millor acadèmia futbolística del món. Actualment a la Masia tenim més de 640 nois i noies i la seguim potenciant. En nom de la junta vull agrair a tots aquells que van impulsar aquest model formatiu ara fa ja molts enrere”.

Les seccions professionals

“Els èxits del primer equip de futbol han anat acompanyat aquests últims anys per 641 títols de les seccions professionals del club: 19 títols la secció de bàsquet, 47 la d’handbol, 29 la d’hoquei patins, 25 la de futbol sala i 18 el futbol femení”.

Líders en ingressos

“Vam tancar la temporada amb 990 milions i preveiem ingressar-ne 1.047 aquest curs, superant la barrera dels 1.000. Vam dir que ho faríem el 2021 i ho aconseguirem avançar un any. Des del 2011 al 2019 hem tingut uns 202 milions d’euros de beneficis acumulats”.

Barça i política

“Vivim temps complexos, però puc afirmar, convençut, que, davant totes les circumstàncies succeïdes en els darrers temps, hem actuat amb un compromís ferm, en defensa del país, de la democràcia, de la llibertat d’expressió i del dret a decidir. Compromesos amb el país. Hem defensat les nostres institucions. Amb un posicionament molt clar, basat en tres principis: el diàleg, el respecte i l’esport. En l’assemblea del 2017 ens vam manifestar en contra de l’aplicació del 155 i en contra de la presó preventiva dels nostres polítics. Vull recordar també la figura de Sandro Rosell. És innocent. Se l’ha maltractat”.

Reptes de futur i l’Espai Barça

“El primer repte és evolucionar d’una generació guanyadora a una altra generació que esperem que segueixi guanyant. En els darrers anys hem perdut jugadors històrics com Puyol, Valdés, Xavi i Iniesta. Però sense ells hem seguit guanyant”.

“L’Espai Barça serà un dels principals reptes de la nostra gestió aquestes properes dues temporades. Però també ho haurà de ser més enllà del 2021, fins que el projecte estigui completat. L’Espai Barça és un projecte imprescindible per seguir creixent i competint com a club. L’Espai Barça és un repte imparable. Quan tanquem el finançament els tornarem a convocar a vostès perquè ho aprovin”.

Homenatge a Tito Vilanova

“Vull aprofitar per avançar que estem preparant un documental sobre Tito Vilanova i la lliga dels 100 punts que s’estrenarà el 2020, un documental que es dirà 100x100 Tito”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)