Barça

Ansu Fati agafa el testimoni de Carles Pérez

Barça. El seleccionador espanyol sub-21, Luis de la Fuente, convoca el jove jugador del Barça després de la lesió d’última hora de l’extrem de Granollers

Per a Carles Pérez i Ansu Fati, l’inici de la temporada 2019/20 està sent un frenesí. Les lesions han volgut que apareguin amb assiduïtat als onzes de Valverde, que la premsa els lloregi i que les càmeres els busquin. Sobretot, el de Guinea Bissau, que ha estat objecte de desig per l’absoluta espanyola des que va sobresortir amb el primer equip. Robert Moreno, el seleccionador estatal, va preferir esperar per convocar-lo en contra de les veus interessades en fer debutar el jove de Guinea Bissau per lligar-lo i que, quan sigui l’hora, que no pugui jugar amb el combinat del seu país natal. Ansu va cremar una nova etapa ahir: el seleccionador espanyol sub-21, Luis de la Fuente, va cridar el jove de 16 anys del Barça per suplir la baixa de Carles Pérez, lesionat. “El jugador té problemes musculars”, diu el comunicat emès per la federació espanyola ahir. Després de diverses reunions entre els serveis mèdics de la mateixa federació i del Barça, es va arribar a la decisió de canviar peça blaugrana per peça blaugrana. D’aquesta manera, Ansu Fati s’incorporarà avui mateix amb el combinat de Luis de la Fuente que dimarts disputarà un duel de la classificació per a l’Eurocopa 2020 que es disputarà a Hongria i Eslovènia contra Montenegro. El de Guinea Bissau, que s’havia quedat sense opcions d’entrar a qualsevol combinat estatal per problemes amb la documentació, podrà disputar uns primers minuts amb la sub-21. “M’agrada que hi sigui. Ha trencat totes les normes establertes sobre l’edat dels jugadors”, va dir Robert Moreno, el seleccionador estatal, ahir. “No descarto que estigui a l’Eurocopa amb nosaltres. Seria una ximpleria dir que no hi anirà si despunta de la resta”, va concloure Moreno en roda de premsa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)