Barça

Rivaldo sancionaria Ousmane Dembélé per la seva actitud

Càstig. L’exjugador del Barça creu que el club hauria d’intervenir després de l’expulsió

Rivaldo va repassar per sobre l’actualitat del Barça en un esdeveniment d’una casa d’apostes. “Crec que el Barça hauria de tenir mecanismes interns per poder sancionar els seus jugadors quan fan accions beneites com les de l’expulsió contra el Sevilla”, va dir l’exjugador del Barça. “Així s’evitarien més situacions com aquestes”, hi va afegir un Rivaldo que no es va voler pronunciar sobre la sortida de Víctor Valdés del Barça. “No es pot opinar de situacions així si no ets a dins”, va comentar. “Tot i això, considero que llegendes del Barça com Abidal i Kluivert han de manar dins el club”, hi va afegir Rivaldo.

Tampoc es va pronunciar respecte a la situació d’Ivan Rakitic. Considera que és complicat recuperar una posició de privilegi en l’onze titular quan l’entrenador ja confia en uns homes que li donen bon rendiment. “No és culpa de ningú”, va sentenciar el brasiler, que espera que, tard o d’hora, el jugador croat tingui els minuts que vol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)