Barça

El clàssic del 26 O podria jugar-se al Bernabéu

Canvi. La LFP ha plantejat un canvi de dates per la situació que viu Catalunya, arran de les mobilitzacions per la sentència del procés, i fer una permuta en l’ordre de la disputa dels partits

La situació política i social que es viu a Catalunya arran de la sentència del procés i les seves diverses mobilitzacions ciutadanes ha començat a afectar al futbol. Segons ha avançat el diari AS, la LFP ha demanat al Comitè de Competició de la Federació Espanyola de Futbol que Real Madrid i el Barça inverteixin l’ordre dels clàssics i que el duel previst al Camp Nou el 26 d’octubre es jugui al Bernabéu per a evitar situacions que puguin comprometre la seguretat ja que aquest dia està prevista una gran manifestació a Barcelona en protesta per les sentències. Si el Comitè accepta la proposta de la lliga, el clàssic de la segona volta es jugarà l’1 de març al Camp Nou. La decisió s’haurà de prendre en els pròxims dies.

Cal destacar que el clàssic de la setmana vinent és el primera partit que el Barça disputarà en el seu estadi després de la sentència del Tribunal Suprem sobre el procés.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)