Barça

Leo Messi recull la seva sisena Bota d’Or

Premi Bota d’Or. L’argentí ha rebut el guardó pels 36 gols marcats la temporada passada amb el Barça. Dos dels seus tres fills, Tiago i Mateo, li han fet entrega del premi al seu pare

Un 16 d’octubre d’ara fa quinze anys Leo Messi debutava amb la samarreta del Barça en partit oficial contra l’Espanyol. Ho feia amb el dorsal 30 a l’esquena i amb aleshores només 17 anys i 114 dies. Avui, també 16-O, l’argentí ha recollit la seva ja sisena Bota d’Or, en un acte celebrat fa només uns minuts a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm, a Barcelona. Ningú n’ha guanyat mai tantes. La tercera consecutiva i dues més ja que Cristiano Ronaldo (4).

Messi ha rebut el guardó pels 36 gols marcats la temporada passada amb el Barça en 32 partits de lliga. Kylian Mbappé (PSG) en va marcar 33, Fabio Quagliarella (Sampdoria) en va marcar 26 i el colombià Duván Zapata (Atalanta) en va fer 22.

Leo ha estat acompanyat en aquest acte per la seva dona Antonela Roccuzzo i per dos dels seus tres fills, Tiago i Mateo. També per una alta representació institucional del club blaugrana, encapçalada pel president Josep Maria Bartomeu. També han estat presents en la cerimònia companys del primer equip com Luis Suárez i Jordi Alba.

Una de les sorpreses de l’acte ha estat la petita actuació que un contorsionista del Circ du Soliel ha fet damunt l’escenari i que ha deixat bocabadats a tots els assistents, en especial als dos fills de Messi, absents en la inauguració de l’espectacle ‘Messi10’ feta la setmana passada al Parc del Fòrum de Barcelona.

Els seus fills Tiago i Mateo han estat els encarregats d’entregar-li la Bota d’Or al seu pare i posteriorment el mateix Messi ha col·locat la Bota d’Or dins d’un 6 gegant que havia damunt de l’escenari, on també hi eren els trofeus de les cinc anteriors ocasions en què l’argentí ha guanyat el premi (2009-10, 2011-12, 2012-13, 2016-17, 2017-18 i 2018-19).

“Moltes gràcies a tots els meus companys. aquí avui estan presents Luis i Jordi. Sense els meus companys tots aquests premis serien impossibles. Això és part de tots. El premi el rebo jo però és un reconeixement a tot el vestidor”, ha expressat Messi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)