Barça

Valverde: “Ha d’haver-hi la màxima llibertat d’expressió”

Barça. El tècnic blaugrana no ha volgut aprofundir en la situació que viu a Catalunya però expressa que els disturbis produïts darrerament se surten “d’allò que ha estat habitual”

Ernesto Valverde s’ha referit a la situació que viu Catalunya, a partir de la sentència als presos polítics de dilluns passat. El tècnic ha dit que es reconeix en el fet de reclamar “màxima llibertat d’expressió”, tal com va fer el club un cop va sortir la sentència: “No vull estendre’m massa en aquest tema però està clar que [les imatges dels darrers dies] no es corresponen amb allò que coneixem de Catalunya en els darrers anys. Els disturbis s’estan sortint d’allò que és habitual”, ha indicat el tècnic que, alhora, ha admès que s’adhereix al comunicat que va fer el club dilluns passat: “Això no és una entrevista personal i jo aquesta roda de premsa l’estic donant perquè sóc entrenador del Barça. Per tant he de respondre davant del meu club”. A més, l’entrenador basc, preguntat sobre les comparacions que ha rebut la situació actual a Catalunya amb la que es vivia al País Basc amb ETA, ha reaccionat: “No és comparable. Els polítics han de donar passos endavant per trobar punts d’entesa. Esperem que ho facin perquè s’estan vivint situacions que no són agradables de veure”, ha explicat.

El clàssic

Valverde ha hagut de respondre a diverses preguntes sobre la possibilitat que el Clàssic s’ajorni o es canviï l’ordre dels partits. “És una oportunitat per molta gent, per la nostra afició i per a molts agents de la societat per demostrar que el partit es pot disputar amb plena normalitat”, ha expressat el tècnic que no li agradaria que el calendari es canviés: “Més enllà de tenir un dia més o menys de descans [el Madrid en tindria un més], els meus jugadors i jo el volem jugar com està estipulat per respectar el calendari”.

El tècnic, a més, s’ha referit al xoc que jugarà el seu equip contra l’Eibar: “En la pressió són molt intensos i ho fan molt bé. Compliquen la vida a qualsevol equip perquè a pesar que tots els entrenadors sabem què faran, a l’hora del partit és molt difícil contrarestar-ho. L’Eibar és un equip que assumeix molts riscos però que, a la vegada, els té controlats”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)