Barça

Gol, treball i assistències

En un bon partit del Barça a Ipurua, amb un excel·lent Frenkie de Jong en la construcció i un més que segur Samuel Umtiti en defensa en el seu primer partit del curs, va destacar també la perillositat d’Antoine Griezmann, que va formar part d’un trident letal amb Leo Messi i Luis Suárez. El francès, com va reconèixer ell mateix després del partit, va acabar exhaust però content perquè a poc a poc es va adaptant al joc dels blaugrana i es va entenent més amb els seus socis en la davantera.

Griezmann va ser clau en els tres gols del Barça. El francès va inaugurar el marcador en el minut 13. Una bona passada profunda de Lenglet la va aprofitar el davanter per batre Dmitrovic després d’una relliscada del seu marcador, De Blasis, que estava massa pendent d’ell i poc de la pilota. El francès va definir de manera excepcional davant el porter de l’Eibar, amb una rematada amb l’esquerra que va entrar ajustada al pal. És el quart gol de l’exjugador de l’Atlético de Madrid amb la samarreta del Barça. Tots quatre els ha marcat en la lliga i el d’ahir és el primer que marca a domicili. N’havia marcat dos en la remuntada contra el Betis i també havia marcat contra el Vila-real, un gol de cap després d’un córner llançat per Leo Messi. La del gol va ser l’única rematada que el davanter francès va fer a Ipurua sobre la porteria de Dmitrovic.

Griezmann, un jugador intel·ligent que s’associa molt bé i que treballa més que ningú, es va moure molt ahir. Va ajudar en defensa tapant les incorporacions de De Blasis i donant un cop de mà a Jordi Alba en el marcatge a Pedro León. El seu treball el va portar a recuperar quatre pilotes. I no va deixar de buscar desmarcatges i passades a l’espai per superar la defensa avançada del quadre de Mendílibar. El francès va participar també en els dos gols que els blaugrana van fer en la segona part, dos gols del trident. En el segon, Griezmann va ser l’encarregat d’habilitar Messi amb un toc subtil. En el tercer, el de Luis Suárez, Griezmann va ser qui va filtrar una excel·lent passada en profunditat a Messi que va deixar sols davant de Dmitrovic tant l’argentí com l’uruguaià, que va ser qui va acabar definint.

La bona entesa que van mostrar els tres membres del nou trident blaugrana va ser celebrada per Griezmann quan va acabar el partit. “Hi haurà dies millors i també de pitjors, però a poc a poc ens anem coneixent més. També jo vaig adaptant-me al joc de l’equip”, va dir el francès, que havia estat suplent contra el Sevilla en l’últim partit de lliga i va jugar dos partits internacionals amb la seva selecció i que espera dimecres, a Praga, contra l’Slavia, marcar el seu primer gol en la lliga de campions amb la samarreta del Barça.

52
intervencions
3
passades de mèrit bones
4
pilotes recuperades
3
pilotes perdudes
2
faltes comeses
1
faltes rebudes
1
rematades
1
gols Dades facilitades per Carles Domènech. La TdT a Catalunya Ràdio
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)