Barça

Noranta minuts de Samuel Umtiti en plena forma

Retorn. Després d’un mes i mig lluny dels terrenys de joc, el francès va completar una actuació excel·lent a Ipurua: ràpid, contundent i donant sortida a la pilota, tot i jugar com a central dret

Samuel Umtiti va aparèixer en l’onze titular, ocupant el lloc del sancionat Gerard Piqué, gairebé sis setmanes després de lesionar-se al peu dret en un entrenament amb la selecció francesa. Al costat del seu compatriota Lenglet, el mateix que li ha pres el lloc des de la temporada passada, el francès va tenir una actuació completíssima. Sempre concentrat, ràpid i contundent, no va donar opció a la davantera de l’Eibar i va treure la pilota sense errades i amb precisió, tot i actuar com a central dret. Un altre compatriota seu, Antoine Griezmann, es desfeia en elogis preguntat per ell, encara damunt la gespa: “En Sam ha tornat en un estat de forma increïble. Sembla que no hagi estat lesionat! Ha entrat a tots els contactes i sempre ha donat sortida a la pilota. Tenim molta sort de tenir-lo.” També Ernesto Valverde destacava l’actuació d’Umtiti en la breu roda de premsa que va oferir després del partit: “Ha jugat molt bé. I no ho tenia fàcil, perquè acaba de sortir d’una lesió. He pensat molt qui havia de jugar, perquè Todibo ha tingut bones actuacions, però m’he decantat per ell per la seva experiència i la seguretat que ofereix a l’hora de rebutjar les centrades laterals.” El partit de Samuel Umtiti va ser, sens dubte, una de les bones notícies en la jornada d’ahir per al Barça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)