Barça

El Barça manté el seu idil·li amb el gol

1a div. femenina. Contundent triomf de les blaugrana, que sumen 20 gols en tres partits de lliga al seu estadi

BARCELONA 5 LOGRONYO 0

BARCELONA:Paños; María León (Laia Codina, 71’), Hermoso, Marta (Candela, 69’), Hamraoui, Patri, Aitana, Leila (Melanie, 61’), Graham, Pereira i Oshoala (Pina, 61’).LOGRONYO:Johansen, Landres (Jade, 53’), Oliveira, Santana, Méndez, Freitas, Barbra, Banda (Judith 68’), Grace, Natalia, Dorine (Raquel, 76’) i CarolinaGOLS:1-0 (4’) Marta Torrejón. 2-0 (23’) Jenni Hermoso. 3-0 (25’) Aitana. 4-0 (51’) Oshoala. 5-0 (81’) Hamraoui.PÚBLIC:1.842 espectadors a l’Estadi Johan Cruyff.

El Barça continua intractable també en la competició domèstica, en què va sumar la seva quarta victòria consecutiva. El Logronyo no va ser rival per al conjunt blaugrana, que manté una alta eficàcia al seu estadi. 20 dianes en tres partits ha sumat l’equip de Lluís Cortés, que també està imposant la seva llei en la Champions.

Com en el xoc de competició europea, el Barcelona va pressionar en l’inici de partit per poder contemporitzar després. Torrejón, després d’una jugada d’estratègia; Hermoso, aprofitant una jugada de Graham, i Bonmatí recollint un refús del travesser, van sentenciar el xoc abans de la mitja hora. En el segon temps, Oshoala i Hamraoui es van afegir a la festa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)