Barça

“A l’Slavia li agrada córrer i ens exigirà a nivell físic”

Prèvia Slavia-Barça. Roda de premsa d’Ernesto Valverde

Ernesto Valverde acaba de comparèixer fa només uns instants en la roda de premsa prèvia al partit que el Barça jugarà demà (21 h) al camp de l’Slavia de Praga, en l’enfrontament corresponent a la tercera jornada de la lligueta de la Champions. El Barça arriba a aquest partit amb 4 punts després de l’empat a Dortmund i de la victòria al Camp Nou contra l’Inter de Conte, mentre que el conjunt txec n’ha sumat només 1. Aquestes han estat algunes de les valoracions més destacades del tècnic blaugrana:

Sobre el rival

“Esperem veure un Slavia similar al que hem vist en els partits contra l’Inter i el Borussia. Hem de recordar que l’any passat ja van ser capaços d’eliminar d’Europa a tot un Sevilla. És un rival que ens obligarà a fer un gran partit i ho sabem”.

Més sobre l’Slavia

“És el líder de la lliga txeca. És un equip que juga a l’atac i acumula molts jugadors ofensius en zones perilloses. No ens podem refiar en absolut. És un equip que juga amb un gran esperit i compromís. Tenen laterals molt ofensius i si hagués de destacar algun jugador em quedaria amb Soucek, un migcentre molt interessant”.

La baixa d’Umtiti

“L’altre dia va fer un magnífic partit al camp de l’Eibar i avui ha patit una forta contusió en la part final de l’entrenament. Esperem que sigui només el cop. No volem ser alarmistes”.

Possible onze

“És possible que repeteixin molts futbolistes perquè el cap de setmana no tenim partit, però també podria entrar algun jugador. Recuperem a Dembélé per exemple. La sort és poder escollir. I el que tenim clar és que serà un partit clau a nivell de classificació perquè guanyar demà implica fer un pas important endavant”.

L’ajornament del clàssic

“M’agradaria que sempre s’imposés el sentit comú. L’altre dia per exemple va jugar-se un Espanyol-Vila-real sense cap mena d’incidents i curiosament s’ha decidit ajornar un partit d’una setmana després. Era una bona oportunitat per demostrar tranquil·litat. A vegades penso que estem immersos en guerres entre LaLiga i la federació”.

Sobre Rakitic

“En el moment que un jugador entra en la llista vol dir que està bé físicament i mentalment per jugar. És el seu cas. No tenim cap problema amb ell”.

El ’feeling’ Messi-Griezmann

“Ho veig tot bé. Parlen entre ells, sí. La relació és la mateixa que la que hi ha amb qualsevol altre company. De totes maneres jo com a tècnic el que vull és que s’entenguin dins el camp”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)