Barça

“Apareixien amb vuit, ens defensàvem de les allaus”

Ernesto Valverde. El tècnic del Barça dona molt de valor a la victòria contra l’Slavia de Praga i assegura que era el partit que esperava si cap dels dos equips n’aconseguia el control

El Barça va sortir amb els tres punts de l’Eden Arena però va patir de valent. Valverde ja havia advertit en la prèvia que tocaria suar i es va confirmar. De fet, el tècnic blaugrana va assegurar que el partit es va desenvolupar tal com esperava si cap dels dos equips aconseguia ser “amo del partit”. “És el partit que esperàvem si cap es feia amo del marcador. Hem tingut fases de domini clar. En el primer temps vam començar bé, però es veia que arribaven amb perill quan perdíem la pilota. Ens han pressionat al final del partit. Vam tenir possibilitats de resoldre’l, però el marcador va quedar curt i ells arriscaven a cada jugada. Apareixien amb vuit jugadors i havíem de defensar-nos de les seves allaus.”

Valverde, però, va explicar que aquests partits també “s’han de saber jugar”, i va destacar que potser els va faltar una mica de “tranquil·litat” a l’hora de construir els atacs. El tècnic, però, es va felicitar pel resultat perquè els deixa com a líders de grup. També va tenir elogis per a Ter Stegen, salvador de l’equip amb tres grans aturades. “Ha estat clau en aquests partits de la Champions”; i, evidentment, per a Leo Messi, que a Praga es va estrenar en aquesta Champions. “Cada dia està millor.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)