Barça

“Hem de parlar d’algunes coses al vestidor”

Ter Stegen. L’alemany, molt contundent a la sala de premsa, lamenta l’actuació d’ahir i diu que “hi ha coses que no poden passar”

Els jugadors del Barça no van voler fer declaracions a la zona mixta, però Marc-André ter Stegen i Sergio Busquets sí que van parlar per a les televisions amb drets. El porter va ser molt contundent. “No hem donat el nivell que volíem donar. Encara sort que hem aconseguit els tres punts”, va començar dient abans de sentenciar: “Crec que és necessari parlar d’algunes coses. Ho hem de fer entre nosaltres. No ho vull dir públicament. Vull parlar primer amb els que han estat al camp.” L’alemany va continuar enviant un missatge força dur: “En la primera part ens han creat perill perquè no estàvem ben col·locats. Són coses que passen. Després del descans, no hem tornat al camp al cent per cent i ens han empatat en la primera arribada. Això no pot passar. Hi ha coses que hem de millorar.” Finalment, Ter Stegen va assegurar: “Volem mantenir l’avantatge al capdavant del grup. Ens ha tocat un grup molt difícil.”

Per la seva banda, Sergio Busquets, després de viure l’angoixa dels últims minuts del partit des de la banqueta, va parlar damunt la gespa de l’estadi. El migcampista, que havia estat substituït per Arturo Vidal en el minut 79, va valorar molt positivament la victòria del Barça, com és evident: “Ha estat una victòria molt important. En les jornades de doble enfrontament de la lligueta és important guanyar fora de casa, i encara més en un grup tan igualat. Ara ho hem d’acabar de rematar al Camp Nou.” Busquets va reconèixer que l’Slavia havia posat les coses molt difícils i que havia estat un triomf molt suat. “Ha costat molt. Sabíem que si no els pressionàvem bé patiríem. Hem tingut les nostres ocasions, però com que no hem pogut sentenciar hem acabat patint bastant”, va manifestar en aquest sentit. “De vegades, la pilota no vol entrar i, després, en una jugada com la del nostre segon gol, entra quasi de rebot. El final ha estat gairebé a cara o creu”, va comentar també.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)