Tercera ensopegada a Europa, i al pou

UEFA Youth League. El Juvenil A del Barça torna a fallar en la Champions i se li complica moltíssim la classificació per als vuitens

BARÇA 2 SLAVIA 3

JUVENIL A:Tenas, Rosanas (Altimira, 46’), Igor, Mika, Balde (Álex Rico, 73’), Antonio Jesús (Barry, 73’), Álvaro Sanz, Nico (Soldevila, 83’), Jaume Jardí (Peque, 83’), Nils i Konrad.SLAVIA DE PRAGA:Markovic, Bárta (Hosek, 65’), Stetka, Vincour, Kosek, Cerv, Zinhasovic (Vít, 92’), Knstan, Doudera, Toula i Zeronik (Joao Felipe, 30’).GOLS:1-0 (15’) Konrad. 1-1 (40’) Cerv, de penal. 1-2 (55’) Kosec. 2-2 (85’) Nils. 2-3 (87’) Toula.ÀRBITRE:Peter Verboomen (Bèlgica). T.G.: Álvaro Sanz, Stetka, Doudera, Mika i Tenas. T.V.: Álvaro Sanz (58’).PÚBLIC:767 esp. al Johan Cruyff.

El Barça de Franc Artiga està en una situació límit. Quatre partits de Champions, tres derrotes. L’última, ahir a casa contra un Slavia que va capgirar el gol inicial de Konrad de la Fuente, amb dos gols de Cerv i Kosec, el primer dels quals des del punt de penal, i que acabaria marcant el gol del triomf a tres minuts del final, després que el Barça hagués empatat dos minuts abans gràcies a Nils, tot i jugar amb inferioritat des del 58’ per l’expulsió d’Álvaro Sanz. El gol in extremis de Toula deixa el Barça últim de grup i amb l’aigua al coll. L’Inter continua líder (9), el Dortmund i l’Slavia tenen 6 punts i el Barça, 3.