Barça

Valverde perd Piqué per sanció i Alba per lesió

Contratemps. El central no jugarà contra el Borussia Dortmund. El lateral té molèsties als isquiotibials de la cama esquerra i no jugarà contra el Celta. Busquets va tenir vòmits al descans

A banda del pobre joc i de no passar de l’empat contra l’Slavia de Praga, Ernesto Valverde va acumular més notícies dolentes en el partit d’ahir. El tècnic extremeny no podrà disposar de Gerard Piqué en el pròxim partit de Champions, que el Barça jugarà contra el Borussia Dortmund en el Camp Nou després que el central va veure ahir la tercera targeta groga en quatre partits. Piqué ja va complir un partit de sanció a la lliga. De fet, el català, acostumat a defensar sense fer gaire faltes, ha vist nou targetes grogues aquesta temporada , una dada que reflexa que ni ell ni l’equip passen per un bon moment de forma.

Valverde també va veure com es lesionava Jordi Alba en el partit contra l’Slavia. El lateral va notar una estrebada en el darrer minut de la primera part, quan tornava esprintant a la defensa per aturar un contraatac dels txecs. Ja no va sortir a la segona part. Té molèsties als isquiotibials de la cama esquerra i li faran més proves, però serà baixa dissabte contra el Celta i ja no tornarà fins després de l’aturada de seleccions.

Tampoc no va acabar bé el partit Sergio Busquets. El migcampista de Badia va tenir vòmits al descans per culpa d’uns problemes estomacals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)