Barça

Òscar, presentat a Vigo

El rival. Tot i el moment polític que es viu, el tècnic català no té cap dubte que es disputarà el Barça - Celta de dissabte, al Camp Nou, el partit del seu debut a la banqueta de l’equip gallec

Òscar García Junyent va ser presentat ahir al migdia com a entrenador del Celta de Vigo, al costat del president del club blau cel, Carlos Mouriño, i del director esportiu, Felipe Miñambres. El debut del sabadellenc tindrà lloc aquest dissabte, a les 21 h, contra el FC Barcelona. “Mai és bon moment per jugar contra el Barça al Camp Nou. Encara menys ara, després dels últims resultats que han fet, perquè voldran rescabalar-se’n. Però és el que marca el calendari. Mirarem de preparar el partit de la millor manera possible i després l’aturada de la competició ens vindrà molt bé”, va manifestar. Interrogat sobre si la situació política a Catalunya i el desplegament policial que es preveu a Barcelona aquest cap de setmana podrien interferir en la disputa del partit, Òscar va ser rotund: “Jugarem tranquil·lament.” L’entrenador català, que signa fins a final de temporada, va reconèixer la influència de Johan Cruyff en la seva manera de veure el futbol i va comentar que vol un Celta “proactiu, protagonista i que faci que l’afició se’n senti orgullosa”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)