Barça

“Tenim necessitat d’una victòria”

Valverde en 9 frases.

El CELTA: “Estan en un situació difícil per inesperada. En els últims partits els va fer mal el gol del Betis, havien jugat bé i contra el Getafe. No és normal portar tants pocs gols amb els jugadors que tenen. A la llarga és un equip que sortirà d’allà baix, han de recuperar la confiança.”.

NERVIS: “Tenim necessitat d’una victòria. Vam perdre contra el Llevant en sis minuts. Necessitem sumar tres punts perquè sabem el que significa perdre en aquest equip. Tenim urgència més per la sensacions que hi ha i pel liderat.”.

POC ENTRENAMENT?: “Tenim dos entrenaments entre partit i partit, és l’habitual durant la temporada. La setmana no dóna per més. Potser en el calendari xinès la setmana té 8 dies.”.

CRÍTIQUES: “Ho entengui o no, això és així. És el que hi ha. Si haguéssim guanyat tothom estaria més tranquil. Les coses s’han d’acceptar com són. Fa unes setmanes no teníem tens problemes, ja veurem la propera.”.

EL SEU FUTUR: “No em preocupa. L’altre dia vaig dinar amb el president i em sento respectat i tinc el seu suport.”.

JUNIOR FIRPO: “Junior si que em convenç. Estem contents amb ell. Nelson jugant per l’esquerre també ens dóna coses. Haig de ser honest i pensava que era el millor per l’equip.”.

LUIS SUÁREZ: “Pensem que pot estar (contra el Celta) però no ho puc assegurar. Veurem ara a l’entrenament.”.

MESSI-GRIEZMANN: “Es parla molt de la connexió entre Messi i Griezmann però tot és més senzill. Griezmann corria a l’espai a l’Atlético quan Koke i Sául li passaven la pilota després de recuperar. Nosaltres madurem més les jugades. Córrer a l’espai, es desmarca i si no el troben recupera la posició. Ell ha de trobar el moment just per desmarcar-se i els altres veure’l i passar-li més.”.

DEMBÉLÉ: “De Dembélé hem parlat molt en aquesta sala de premsa. Fa coses genials i volem que ho faci en cada moment. S’ha d’endurir. És molt difícil trobar un jugador amb les qualitats de Dembélé en el mercat. Ens dóna molt i esperem molt més.”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)