Barça

La batalla diària es trasllada a Europa

UEFA Women’s Champions League. L’Atlético de Madrid serà el rival del Barcelona en l’eliminatòria per arribar a les semifinals

Ni l’increment de pressupost de les darreres temporades ha fet que el Barça s’hagi pogut desempallegar del seu gran rival en la lliga. El conjunt blaugrana va perdre la competició estatal el curs passat contra l’Atlético en una lluita aferrissada en què l’equip colchonero que ho va guanyar tot menys els dos partits contra les blaugrana. Ara el Barça va líder en la lliga, dos punts per sobre de l’Atlético. Aquesta batalla, a més, es traslladarà a la Champions League, ja que el sorteig va dictaminar que els dos equips de la primera divisió femenina es veuran les cares per un lloc en la semifinal.

“L’Atlético de Madrid és el rival que més coneixíem, amb qui estem més acostumats a jugar. Crec que serà una eliminatòria molt disputada i molt renyida”, va analitzar l’entrenador del Barça, Lluís Cortés, que, des de la seva arribada, les ha guanyat sempre en partits cara a cara. El darrer precedent, a més, va ser un 6-1, un resultat que ha donat al Barça el lideratge. “És cert que el resultat del partit de lliga va ser molt favorable per a nosaltres, però va ser en unes condicions molt determinades. Són partits en què un equip està molt bé i l’altre no tant, però l’Atlético ha demostrat en la Champions que pot competir molt bé”, especificava Cortés sobre un rival que ha deixat enrere el Manchester City i l’Spartak Subotica. L’anada serà el 24 o el 25 de març a camp rival; la tornada, l’1 o el 2 d’abril a Barcelona. “La tornada serà a casa, en un estadi que ens està portant bons resultats i on estem aconseguint jugar molt bé amb la nostra gent; fer la tornada a casa és positiu”, va dir Cortés.

La resta

El sorteig també va determinar que el Glasgow City i el Wolfsburg es vegin les cares en l’eliminatòria que determinarà el rival del Barcelona en cas que les blaugrana passin. El Lió i el Bayern de Munic, i l’Arsenal i el PSG es disputaran el pas a les semifinals a l’altra banda del quadre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)