Barça

Messi, amb la fundació

25è aniversari. El capità blaugrana és la gran cara visible del vídeo promocional de la campanya commemorativa dels 25 anys de la Fundació Barça, que se celebren aquest any

Leo Messi, que ve de marcar contra el Brasil i l’Uruguai en els dos últims amistosos jugats aquests dies amb l’albiceleste, és també actor protagonista en el vídeo principal de la campanya commemorativa dels 25 anys de la Fundació Barça, distribuït des d’ahir a través de diversos canals on line i off line. Amb el missatge principal fet a partir de la frase “Què ha fet avui el Barça?”, s’explica la tasca que porta a terme cada dia la fundació amb la imatge d’un Camp Nou buit per simbolitzar que els dies que no hi ha partit també el Barça continua actuant en l’àmbit social.

Aquest any la Fundació Barça celebra els seus 25 anys i vol aprofitar per donar a conèixer la seva tasca social a través d’aquesta campanya i altres accions que es duran a terme durant tot l’any. Des de la posada en marxa del nou pla estratègic de la fundació, ara fa tres anys, s’han establert tres línies d’actuació: prevenció de la violència, inclusió social i accés a l’educació; a partir de les quals es porten a terme set programes, entre els quals destaquen: prevenció del bullying i de la violència juvenil, refugiats i migrants i benestar pediàtric.

La implicació dels jugadors del primer equip blaugrana en la fundació no només es realitza en temes com ara les visites hospitalàries de Nadal, sinó també amb l’aportació del 0,5% del seu salari i dels tècnics professionals. En el cas de Leo Messi també amb la col·laboració directa amb la seva fundació i amb el projecte del Pediatric Cancer Center, del qual és un dels principals promotors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)