Barça

Cap nen en fora de joc

30è aniversari. El Barça, present en l’Assemblea de les Nacions Unides, dins el marc de l’aniversari de la Declaració dels Drets dels Infants

El vicepresident primer del FC Barcelona i de la Fundació Barça, Jordi Cardoner, va defensar ahir davant de l’Assemblea General de les Nacions Unides l’ús de l’esport com a eina socialitzadora i integradora per a tots els nens i nenes, dins el marc de la celebració del 30è aniversari de la Declaració dels Drets dels Infants: “Un infant que juga i practica esports es convertirà en un adult amb les habilitats necessàries per tenir èxit a la vida. El joc és fonamental i clau per al desenvolupament humà. L’esport és una eina excel·lent per millorar la vida dels nens i nenes.”

El secretari general de les Nacions Unides, António Guterres; la directora executiva d’Unicef, Henrietta Fore; l’expresidenta de Xile Michelle Bachelet; l’actriu Millie Bobby Brown, i l’exfutbolista David Beckham van ser alguns dels ponents.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)