Barça

Piqué: “El joc s’ha de millorar i és primordial”

Reaccions

Gerard Piqué ha sortit a la zona mixta després del partit contra el Leganés i ha reconegut que el Barça no havia fet un bon partit però que en la situació actual el més important eren els tres punts. “Prima la victòria però el joc s’ha de millorar i és primordial.”, ha afirmat. El central català ha afirmat que a l’inici de temporada tothom hauria afirmat estar a finals de novembre com a líders de la lliga i de la champions.

Piqué també s’ha defensat de les crítiques que insinuen que no està centrat en el futbol i que un exemple són els seus viatges a Madrid per seguir la copa Davis. ““Ens hem excedit amb el tema, que si soc aquí, que si soc allà, que si sopo aquí... forma part del circ. Són viatges de 40 minuts, un pont aeri. Com agafar el cotxe i anar a Tarragona. Això cansa?.”, s’ha preguntat. Piqué, però, ha assegurat que està immunitzat a la crítica i ha defensat que sempre fa la seva feina perquè el Barça guanyi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)