Barça

El clàssic el jugarem tots

Tsunami Democràtic. La plataforma anuncia que ha posat en marxa una jornada de mobilitzacions per al 18 de desembre

Sembla que la decisió de canviar el clàssic de dia i posar-lo el 18 de desembre perquè segons la federació espanyola i LaLiga no es podia garantir la seguretat en el Camp Nou no va ser del tot encertada. La disputa del partit torna a estar amenaçada. La plataforma Tsunami Democràtic, que amb la força de la gent ja ha estat capaç de paralitzar l’aeroport de Barcelona i la frontera amb França per la Jonquera, va tornar a amenaçar ahir el partit que han de disputar el Barça i el Real Madrid.

Fa alguns dies va demanar als dos clubs que deixessin reivindicar durant el partit, tant a les graderies com sobre el terreny de joc, el diàleg entre Espanya i Catalunya per solucionar el problema polític que es viu en el nostre país, agreujat amb la sentència del procés.

Després de no rebre resposta a la petició feta sota l’eslògan Spain, sit and talk, ahir va fer públic un nou comunicat, en què anunci la posada en marxa d’una jornada de mobilització per al 18 de desembre. “Som conscients de la transcendència d’un partit com aquest per als aficionats a l’esport. Amb tot, el moment polític, judicial i repressiu és excepcional. S’ha d’entendre que cal seure i parlar sobre llibertat, drets fonamentals i l’autodeterminació de Catalunya”, comença dient el comunicat, que convida els catalans a reservar-se la data i a omplir Barcelona, com també e ls socis i aficionats del Barça a confirmar la seva assistència al partit a través de l’aplicació de la plataforma.

El comunicat acaba de manera contundent: “Amb presos, exiliats, sense autodeterminació ni plenitud de drets fonamentals, no hi ha normalitat. El 18, el clàssic el jugarem tots”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)